Европейски гранд пожела Гризман


Европейски гранд пожела Гризман
Снимка: Gulliver/GettyImages

28131 0

Във вчерашния ден излезе информацията, че отборът на Барселона иска да продаде една от звездите си Антоан Гризман през лятото. Причината е, че каталунците желаят да върнат в тима Неймар, а за да се случи това, някой от атакуващите футболисти трябва да освободи своето място. Очевидно обаче Антоан Гризман няма да се бави преди да си намери нов отбор.

Според ‘Manchester Evening News’ Манчестър Юнайтед вече проявява интерес към нападателя и би желал да го вземе в редиците си през лятото. Тимът има желание да засили опциите си в атака, след като през миналата година „червените дяволи“ се разделиха с Ромелу Лукаку, а Алексис Санчес бе пратен под наем в Интер. Юнайтед се интересуваше от френския футболист още през 2017г. когато той играеше в Атлетико Мадрид. Тогава обаче Гризман предпочете да подпише нов договор с „дюшекчиите“, а впоследствие премина в Барселона през лятото на миналата година.

Ако се стигне до трансфер, то Гризман би паснал идеално на атаката на Манчестър Юнайтед, след като може да играе както на дясното крило, така и зад нападателя и на върха на атаката. За да вземат френския футболист обаче, Юнайтед ще трябва да се разделят с някои от играчите си, като Хуан Мата, Джеси Лингард и Андреас Перейра могат да бъдат продадени. А ето кой друг се спряга за заместник на Гризман на "Камп Ноу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички