Солскяер: Може да вземем Игало за постоянно


Солскяер: Може да вземем Игало за постоянно
Снимка: Guliver/GettyImages

1202 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че от клубът обмислят идеята да вземат за постоянно нападателя Одион Игало в края на сезона. Реализаторът дойде на „Олд Трафорд“ през януарския трансферен прозорец с изненадващ трансфер под наем, като целта му бе да замести трайно контузения Маркъс Рашфорд.

Дотук 30-годишният нападател е изиграл 5 мача за „червените дяволи“, в които е отбелязал един гол. Очаква се националът на Нигерия да бъде в стартовия състав на Юнайтед за двубоя срещу Дарби Каунти тази вечер във ФА Къп. Наставникът Оле Гунар Солскяер заяви преди срещата, че е впечатлен от изявите на Игало до момента. „Той е тук с цел. Той е тук, защото е голмайстор и е различен тип нападател за нас. Когато лятото дойде, може и да решим, че искаме да удължим престоя му, кой знае.“

„Той е като нова доза свеж въздух в редиците ни. Той имаше възможности в 5-те си минути срещу Челси, отбеляза срещу Брюж, имаше възможности срещу Уотфорд, негов удар бе спасен срещу Евертън. Имаше няколко добри изяви, той рядко пропуска целта“, заяви Солскяер. Норвежкият треньор добави, че останалите нападатели Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал и Мейсън Грийнууд могат само да се учат от него. А ето какво каза Солскяер за бившия играч на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни, който ще играе срещу „червените дяволи“ тази вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички