Нов проблем за Ерик тен Хаг: Новодошъл в Манчестър Юнайтед се контузи


Нов проблем за Ерик тен Хаг: Новодошъл в Манчестър Юнайтед се контузи
Снимка: Getty Images

1439 0

Проблемите в Манчестър Юнайтед през настоящата кампания нямат край. Нов такъв пък се появи, след като стана ясно, че новодошъл на "Олд Трафорд" е получил травма.

Ново главоболие за Тен Хаг

Въпросният футболист е дошлият под наем до края на сезона от Фиорентина - Софиян Амрабат. Арабският вестник "Al Ayam" информира, че дефанзивният халф е бил изключен от националния отбор на Мароко поради травма, но детайли около контузията не се споменават.

Любопитното е, че Амрабат се превръща в поредния нов футболист на Юнайтед, който получава травма след Мейсън Маунт, Серхио Регилон и Расмус Хойлунд. И четиримата станаха част от "червените" дяволи през изминалия летен трансферен прозорец.

Припомняме, че Амрабат акостира в Манчестър под наем от Фиорентина до края на сезона. "Дяволите" ще имат възможността да го откупят за постоянно преди началото на следващата кампания, като броят 20 милиона евро на "виолетовите".

Лазаретът на "Олд Трафорд" е пълен. С контузии се борят Тирел Маласия, Амад Диало, Коби Майну, Люк Шоу, Аарън Уан-Бисака и Лисандро Мартинес.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кой е очакваният нов собственик на Манчестър Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички