Барселона се досети за "недисциплинирания" Джейдън Санчо, но не иска да дава много пари


Барселона се досети за "недисциплинирания" Джейдън Санчо, но не иска да дава много пари
Снимка: GettyImages

1405 0

Барселона може да съживи своя трансферен интерес към недолюбвания в Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо през 2024 година. Санчо остава в противоречие с мениджъра на "червените дяволи" Ерик тен Хаг относно бъдещето си в клуба. Английският национал в момента не е на разположение като избор за първия отбор.

През последните месеци отношенията между двамата претърпяха тотален срив. Тен Хаг потвърди през септември, че 23-годишният играч не тренира с основния отбор в очакване на разрешаването на "проблем с дисциплината в отбора".

Шансовете пред Барселона

Твърди се, че мениджърът иска извинение от Санчо, след като бившият играч на Борусия Дортмунд заяви в публикация в социалните медии, че е бил "изкупителна жертва" заради незадоволителната форма на Юнайтед.

Ситуацията изглежда клони към напускане на Санчо от "Олд Трафорд" през 2024 г. с възможен наем през януари. А Барселона ще изчака до следващото лято, за да направи своя ход.

Според "Sport" Барселона все още преценява възможностите си за Санчо и ще се стреми да си осигури възможно най-ниска такса, като има потенциал за сезонен наем за кампанията 2024/25. От "Камп Ноу" имаи 3 варианта относно Жоао Феликс, когото също искат да задържат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички