Манчестър Юнайтед улеснява Реал Мадрид за подписа на Погба


Манчестър Юнайтед улеснява Реал Мадрид за подписа на Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

1996 0

Възможностите около Пол Погба за развитие на неговата кариера. Според Mirror Манчестър Юнайтед може да продаде френския национал на Реал Мадрид за едва 70 млн. паунда. Отдавна "белия балет" се опитва да склони Юнайтед да се раздели с играча си, но има конкренция в лицето на Ювентус.

При една оставаща година до края на настоящия му договор с опцията за допълнителен сезон, британското издание вярва, че подобна оферта ще бъде достатъчна за привличането на 27-годишния френски полузащитник. Зинедин Зидан иска още нападателя на ПСЖ Килиан Мбапе и полузащитника на Челси Н‘Голо Канте в редиците си през лятото.

Погба и Канте са световни шампиони с Франция, и при вероятността от продажба на Тони Кроос и Лука Модрич, "Кралският клуб" ще се сдобие с необходимите финанси за закупуването на халфовете. Другият първенец от Мондиал 2018 с „петлите“ – Мбапе, обаче ще струва на „белите“ значително повече, което прави привличането и на тримата френски играчи през летния трансферен прозорец малко вероятно, на фона и на пандемията от коронавирус, която засегна финансово клубовете. А за коя трансферна цел Реал получи категоричен отказ - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички