Манчестър Юнайтед се върна към позабравена трансферна цел и е близо до сделка


Манчестър Юнайтед се върна към позабравена трансферна цел и е близо до сделка
Снимка: Getty Images/Guliver

5598 0

Миналото лято Манчестър Юнайтед обмисляше привличането на Бруно Ферандеш като алтернатива на Пол Погба, който бе спряган за трансфер в Реал Мадрид. След като халфът остана, трансферът пропадна. Сега ситуацията е малко по-различна и изглежда, че Фернандеш е сред приоритетните цели на "червените дяволи" заедно с Дони ван де Беек.

В петък агентът на играча и президентът на Спортинг Фредерико Варандас отлетяха за Лондон, за да проведат среща с Ед Удуърд, съобщава The Daily Mail. Целта беше да се разбере дали може да се постигне сделка за Бруно Фернандеш и дали играч на Юнайтед може да бъде включен в сделката.

Португалецът е оценен на почти 65 милиона евро, но Юнайтед се надява да го привлече за по-ниска сума, като включи в сделката един от техните играчи. Единственото име, споменато в Португалия, е аржентинският защитник Маркос Роджо, но Юнайтед не би желал да го пусне. На "Олд Трафорд" търсят класен полузащитник предвид ситуацията с Пол Погба, но могат да подсилят и офанзивната част на отбора, като се говори за интерес към Раул Хименес от Уулвърхемптън и Муса Дембеле от Лион.

Междувременно в Манчестър Юнайтед са готови с избора на нов капитан, ако Ашли Йънг напусне. Ето кой ще е.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички