Манчестър Юнайтед се отказа от привличането на Хари Кейн


Манчестър Юнайтед се отказа от привличането на Хари Кейн
Снимка: Getty Images/Guliver

2844 0

Манчестър Юнайтед не проявява интерес към привличането на нападателя на Тотнъм Хари Кейн, твърди Sky Sports. Наскоро се появиха информации, че "шпорите" може да продаде Кейн на Манчестър Юнайтед за рекордната сума от 200 млн. паунда, за да облекчи финансовото положение на клуба по време на глобалната криза.

Тотнъм изпитва финансови трудности заради дългове на клуба по кредити, теглени за строителството на новия стадион. "Червените дяволи" обаче не желаят да плащат толкова висока сума за 26-годишния нападател. В Манчестър са решили да се откажат и от покупката на крилото на Реал Мадрид Хамес Родригес. Английският клуб обаче запазва интереса си към крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо.

Този сезон Кейн изигра 25 мача от английското първенство и Шампионската лига, в които вкара 17 гола. Той е възпитаник на лондонския клуб, а в първия отбор играе от 2011 г. Общо има 181 гола в 278 мача за "шпорите". За националния отбор на Англия е записал 45 мача, в които е вкарал 32 гола. Тотнъм в момента е на осмо място в първенството на Англия. Самият английски национал сподели наскоро, че е склонен да напусне северен Лондон, ако клубът не покаже израстване и не спечели трофей. А кой играч на "шпорите" може да се озове в Барселона и Жозе Моуриньо може да помогне за това вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички