Манчестър Юнайтед продължава да преследва капитана на Астън Вила


Манчестър Юнайтед продължава да преследва капитана на Астън Вила
Снимка: Gulliver/GettyImages

2609 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер продължава да настоява за привличането в отбора на Джак Грийлиш, въпреки пандемията от коронавирус и влиянието ѝ върху трансферния пазар. Според ‘ESPN’ норвежкият треньор е голям фен на капитана на Астън Вила и е накарал Ед Уудъурд да разпита за цената на играча през януари.

За момента няма конкретна оферта, но се очаква „виланите“ да бъдат принудени да продават независимо от това, дали останат във Висшата лига, или изпаднат в Чемпиъншип. Наставникът на Манчестър Юнайтед е останал впечатлен от лидерските качества, които показва Грийлиш на „Вила Парк“. Самият футболист вече е казвал, че би имал желание да премине при „червените дяволи“ след края на сезона.

Очаква се Астън Вила да поискат 60 милиона паунда за Грийлиш, който има договор с родния си клуб до 2023-та година. Шефовете на Манчестър Юнайтед обаче са на мнение, че цената му ще падне, след като ситуацията с коронавируса се нормализира и футболът се завърне. А ето поради каква причина Грийлиш попадна в заглавията на медиите в последните седмици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички