Манчестър Юнайтед се договори с Интер за трансфера на Онана


Манчестър Юнайтед се договори с Интер за трансфера на Онана
Снимка: Getty Images

1102 0

Манчестър Юнайтед и Интер са постигнали споразумение за правата на Андре Онана, твърди Sky Sports. Ръководството на "червените дяволи" ще плати 47,2 милиона паунда, като съвсем скоро се очаква да бъдат уточнени и всички детайли по договора.

Всичко между клубовете вече е договорено

Интер може да получи бонуси в размер на близо пет милиона паунда в зависимост от изявите на 27-годишния Онана с екипа на 20-кратните шампиони на Англия. От Юнайтед се надяват Онана да се присъедини към новите си съотборници най-късно до 31 юли и да е част от предсезонното турне на тима.  

Онана ще бъде заместник на Давид де Хеа на "Олд Трафорд". Испанският вратар се раздели с Юнайтед след 12 сезона при "червените дяволи". Онана вече е работил с мениджъра на "червените дяволи" Ерик тен Хаг в Аякс в периода 2017-2022 година. Андре Онана игра в Барселона и Аякс в юношеските си години, след което през 2016 година дебютира за първия състав на гранда от Амстердам. Камерунският национал игра в Интер през сезон 2022-23. Още преди трансфера да стане факт Рио Фърдинанд отправи предупреждение към Юнайтед относно Онана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички