Огромно увеличение: Колко пари ще печели Маркъс Рашфорд с новия си договор в Манчестър Юнайтед?


Огромно увеличение: Колко пари ще печели Маркъс Рашфорд с новия си договор в Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images

2321 0

Един от най-добре представилите се през изминалия сезон играчи на Манчестър Юнайтед и ключов такъв в състава на треньора Ерик тен Хаг - Маркъс Рашфорд, си е издействал сериозно увеличение на заплатата.

Сделката

С изявите си нападателят си спечелил доста привлекателен нов договор от ръководството на английския гранд. По информация на "Times Sport" той ще прибира около 325 000 паунда седмично, а контрактът ще бъде с продължителност от 5 години, което го запазва на "Олд Трафорд" поне до 2028 г.

Новото възнаграждение от своя страна ще постави състезателя сред тримата най-скъпоплатени в клуба. Пред него остават единствено Рафаел Варан, който прибира по 340 000 паунда на седмица, както и Джейдън Санчо (350 000 паунда).

"Червените" трябва да действат

На Острова се спекулира силно с въпросната сума. "Daily Mail" стига дори още по-далеч с твърденията си, че ръководството е готово да направи англичанина човека с най-висока заплата в редиците на Ерик тен Хаг, предлагайки му 375 000 паунда седмично.

Рашфорд навлиза в заключителната година от своя договор с Манчестър Юнайтед. Ако клубът желае да го запази, трябва възможно най-скоро да си осигури правата му, тъй като той получава възможността за разговори и с други отбори.

Интерес към него никога не е липсвал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички