Манчестър Юнайтед набеляза 33-годишен за заместник на Кристиано Роналдо


Манчестър Юнайтед набеляза 33-годишен за заместник на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

2504 0

В Манчестър Юнайтед обмислят как ще изглежда атаката им след евентуалната раздяла с Кристиано Роналдо и вече са набелязали евентуалния заместник на 37-годишната звезда. Набелязаният футболист е част от Байерн Мюнхен.

Според журналиста на "Sky Sport" Флориан Плетенберг на "Олд Трафорд" очакват португалецът да напусне клуба още през близкия януарски прозорец и искат да привлекат на мястото му Ерик Максим Чупо-Мотинг. От английския гранд вече проучват възможността да вземат германеца тази зима.

Според Плетенбър обаче нападателят възнамерява да остане в Мюнхен и се надява да подпише нов договор с гранда от Бундеслигата след Мондиал 2022.

През настоящия сезон Чупо-Мотинг вкара 10 гола и даде 3 асистенции в 14 мача за "баварците" във всички турнири. Той се е разписвал във всеки един от последните 7 мача, в които е взел участие.

Интересно е да се отбележи, че бившият футболист на ПСЖ не е много по-млад от Роналдо. През март догодина той ще стане на 34 г. Наскоро пък дори клуб в Бразилия не пожела да привлече Роналдо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички