Манчестър Юнайтед постави условията си пред Пол Погба, ако иска да остане


Манчестър Юнайтед постави условията си пред Пол Погба, ако иска да остане
Снимка: Getty Images/Gulliver

1394 0

Манчестър Юнайтед е предупредил Пол Погба, че няма да наруши структурата на заплатите си, за да го задържи в клуба, информират медиите на Острова.

Погба отдавна е свързан с трансфер извън „Олд Трафорд“ и тази информация отново се разпали, когато наскоро французинът призна, че е негова „мечта“ да играе за Реал Мадрид. Въпреки че флиртува публично с отдалечаване от клуба, Юнайтед реши да отправи 12-месечно удължаване на договора си миналия петък и вече може да бъде готов да му предложи нови и подобрени условия.

Според ESPN "червените дяволи" биха били готови да му дадат "разумно" надграждане на сделката си за £290 000 на седмица, за да го задържи в клуба още няколко години. Според изданието обаче изпълнителен директор Ед Удуърд отчаяно иска да избегне поредната сделка в стил "Алексис Санчес", след като клубът се бори да разтовари договора на чилесеца и с неговата заплата от 560 000 британски лири на седмица. Погба ще получи повишение на заплатата, ако реши да поднови сделката си, но няма да се получи, ако поиска дори по-солидно увеличаване.  А ето защо Юнайтед регистрира големи финансови загуби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички