Шмайхел: Юнайтед ще търпи още негативни резултати, защото е в преходен период


Шмайхел: Юнайтед ще търпи още негативни резултати, защото е в преходен период
Снимка: Getty Images/Guliver

1162 0

Бившият вратар на Манчестър Юнайтед Петер Шмайхел смята, че „червените дяволи“ са в преходен период и тепърва ще търпят още негативни резултати. Началото на сезон 2020/21 бе изпълнен с непостоянство за отбора на Оле Гунар Солскяер.

Юнайтед загуби и двете си домакинства на „Олд Трафорд“ до момента във Висшата лига, като падна с 1:3 от Кристъл Палас и с 1:6 от Тотнъм. За сметка на това играчите на Солскяер се представят силно като гост, като са в серия от 10 поредни успеха навън във всички турнири. Петер Шмайхел се надява тазседмичната победа на „червените дяволи“ срещу Пари Сен Жермен да повлияе добре на тима, но предупреди, че тепърва отборът ще губи още точки. „Това беше невероятна победа и беше нещо, от което се нуждаеше отборът. Мисля, че сме в преходен период и феновете ще видят някои резултати, които не им харесват и такива, които ще ги накарат да избухнат от кеф. Мисля, че този срещу ПСЖ ги накара да избухнат от радост“, заяви Шмайхел пред официалния сайт на Манчестър Юнайтед.

Трудните мачове за „червените дяволи“ продължават тази седмица. В събота играчите на Оле Гунар Солскяер ще са домакини на Челси в дербито на 6-ти кръг във Висшата лига, а през следващата седмица предстои ново домакинство – този път на РБ Лайпциг от Шампионската лига.

А ето защо Юнайтед регистрира големи финансови загуби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички