Гигс: Кавани може да има страхотно влияние върху тима


Гигс: Кавани може да има страхотно влияние върху тима
Снимка: Guliver/GettyImages

1153 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс смята, че новото попълнение на тима Единсон Кавани може да има добър ефект върху отбора, след като „червените дяволи“ не разполагаха с доказан централен нападател до момента. Уругвайският нападател изкара периода си под карантина и ще може да направи дебюта си за тима съвсем скоро.

Кавани дойде на „Олд Трафорд“ като свободен агент, след като Оле Гунар Солскяер предприе риск с привличането на 33-годишен футболист, който няма опит във Висшата лига. Райън Гигс сподели впечатленията си от Кавани, когато се е изправил срещу Уругвай като мениджър на Уелс. „Кавани игра за Уругвай срещу Уелс и той бе дори по-добър от Луис Суарес. Не смятах, че е чак толкова добър футболист. Манчестър Юнайтед взеха това, от което се нуждаеха – централен нападател, който феновете толкова време искаха. Той е нападател, който може да води атаката. Имаме Маркъс и Марсиал, които са наполовина крила, наполовина нападатели. Кавани е централен нападател, той разполага с необходимия опит. Надявам се, че също като Бруно, той ще направи по-добри играчите около него“, заяви Райън Гигс.

Натоварената програма за Манчестър Юнайтед продължава с домакинство на Челси във Висшта лига тази събота. Идната сряда пък тимът на Оле Гунар Солскяер приема РБ Лайпциг в двубой от Шампионската лига. А ето с какви похвали засипа Единсон Кавани един от бившите му треньори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички