Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити се прицелиха в Алаба


Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити се прицелиха в Алаба
Снимка: Getty Images/Guliver

1148 0

Двата манчестърски гранда - Сити и Юнайтед, ще влязат в битка за подписа на Давид Алаба през лятото, съобщава британският таблоид Дейли Експрес. Договорът на австрийския национал с Байерн Мюнхен изтича в края на този сезон, като двете страни така и не се разбраха за нов контракт и по този начин универсалният бранител ще си тръгне от баварския гранд след приключването на сезона.

Според информацията Манчестър Юнайтед води в надпреварата за привличането на 28-годишния Алаба, който вчера спечели за седми път в кариерата си наградата за Футболист на годината на Австрия, тъй като ръководството на "червените дяволи" вече е влязло в контакт с представителите на Алаба.

От Манчестър Сити обаче също смятат да предприемат офанзива за подписа на защитника, а в битката са още Челси и Реал Мадрид. Дейли Експрес твърди, че не е изключено в следващите месеци още европейски грандове да се включат в надпреварата, тъй като рядко играч от световна класа може да бъде привлечен като свободен агент и без заплащането на трансферна сума.

Испанското издание "Марка" пък твърди, че Реал е фаворит за подписа на Алаба. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички