Блага вест! Звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд поднови тренировки и обнадежди всички


Блага вест! Звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд поднови тренировки и обнадежди всички
Снимка: Getty Images

2224 0

Страхотни новини феновете на Манчестър Юнайтед научиха с началото на новата седмица. Един от най-добре представящите се играчи на тима през сезона - Маркъс Рашфорд, е подновил тренировки преди предстоящия двубой с Челси в четвъртък (25.05).

Ситуацията с тарана

Голмайсторът на отбора изиграваше страхотен сезон с червената фланелка, реализирайки 29 гола и добавяйки към тях 11 асистенции в 53 мача във всички турнири през кампанията.

Английският национал обаче пропусна последните в срещи на Юнайтед срещу Борнемут и Уулвърхямптън поради контузия и настинка. Въпреки това, тимът се справи и с двата си съперника. Малко по-късно пък обяви и добрата новина.

Позицията на клуба

"Нападателят на Манчестър Юнайтед - Маркъс Рашфорд, тренира във вторник преди двубоя от Висшата лига срещу Челси. Нашият номер 10 пропусна последните победи над Уувс и Борнемут, но беше забелязан на терена в Карингтън. Надяваме се той да се завърне за последните ни 3 мача", гласи част от написаното в уебсайта на гранда от Манчестър.

Междувременно по високите етажи на "Олд Трафорд" мислят за лятната си селекция. Английският гранд все по-често бива свързван с евентуален грандиозен трансфер на бивша суперзвезда на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички