Манчестър Юнайтед - Норич по ТВ: Къде да гледаме мача от 33-ия кръг на английската Висша лига?


Манчестър Юнайтед - Норич по ТВ: Къде да гледаме мача от 33-ия кръг на английската Висша лига?
Снимка: Getty Images

1512 0

Днес (16 април) английският гранд Манчестър Юнайтед приема тима на Норич на свой терен в среща от 33-ия кръг на Висшата лига! Тимът на Ралф Рангник е на седмо място във временното класиране с актив от 51 точки. Този на Дийн Смит пък е на последната 20-а позиция с 21 пункта.

"Червените дяволи" гонят класиране в Топ 4, с което биха си осигурили място в Шампионска лига през следващия сезон (в момента изостават с 6 точки от четвъртия Тотнъм), а "жълто-зелените" продължават с опитите да се спасят от изпадане, макар че са на 7 пункта от 'спасителния бряг', на който стои Евертън на Франк Лампард.

Миналата седмица (9 април) Юнайтед загуби визитата си на Евертън с 0:1, а Норич победи с 2:0 Бърнли (10 април). Първият сблъсък между тези два отбора от есенния дял на първенството завърши 1:0 за Манчестър (гол на Роналдо от дузпа в 75' минута).

Вижте още:

ТОП КОЕФИЦИЕНТИ ЗА ДНЕШНИЯ МАЧ!

Двубоят на "Олд Трафорд" стартира в 17:00 ч. наше време и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 1". Ако нямате възможност да го гледате - следете развоя на Манчестър Юнайтед - Норич НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички