Манчестър Юнайтед преговаря за звезда на Байерн Мюнхен


Манчестър Юнайтед преговаря за звезда на Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images/Guliver

1590 0

Ръководствата на Манчестър Юнайтед и Байерн Мюнхен преговарят за трансфера на Кингсли Коман, твърди британското издание 'Тhe Athletic'. Една от основните цели на "червените дяволи" през летния трансферен прозорец е да привлекат крило, като Коман е един от най-желаните на "Олд Трафорд".

През последните месеци усилено се говори за това, че Юнайтед иска да привлече звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо. Според информациите "червените" все още държат на трансфера на английския национал, но ако той се окаже невъзможен, то именно Коман ще бъде футболистът, за когото ще бъдат направени опити да бъде закупен.

Ако Коман заиграе на "Олд Трафорд", то компания в офанзивната част на терена ще му правят двама негови сънародници - Пол Погба и Антони Марсиал. Крилото на Байерн е преминал през отборите на Пари Сен Жермен и Ювентус, а на "Алианц Арена" се подвизава от 2017 година. Специализираното издание 'Transfermarkt' оценява 24-годишният играч на 40 млн. евро.

Междувременно стана ясно, че Джейдън Санчо е поставил няколко условия на Манчестър Юнайтед, за да дойде на "Олд Трафорд" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички