Ще си тръгне ли наистина Рафаел Варан след напрежението в Манчестър Юнайтед?


Ще си тръгне ли наистина Рафаел Варан след напрежението в Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images

802 0

Защитникът на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан ще напусне "Олд Трафорд" през януари само при едно условие. И то е, ако клубът му каже, че е нежелан. Това твърди Manchester Evening News, който съобщава, че Варан е щастлив да дочака остатъка от сезона в "червените дяволи".

Какво е решението на Варан?

През последните седмици се засилиха спекулациите, че Варан може да напусне Манчестър Юнайтед през януари в търсене на футбол в първия отбор.

Световният шампион загуби мястото си в първия отбор на Юнайтед и стартира само в един от последните 11 мача. Той падна толкова далеч в подредбата на централния бек, че Джони Евънс, Виктор Линделоф и Люк Шоу бяха предпочитани пред него като партньор на Хари Магуайър в центъра.

Въпреки това Варан няма намерение да напуска Юнайтед през януарския трансферен прозорец, освен ако не му бъде казано. "Daily Telegraph" съобщи миналия месец, че има "обтегнати отношения" между Варан и Тен Хаг, след като холандецът не пуска централния защитник. А според последната информация в Англия мениджърът е загубил 50% от съблекалнята, като има сериозно напрежение в Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички