"Марсиал прекара 8 години в Юнайтед, защо си мислите, че изведнъж ще прояви интерес към футбола?"


"Марсиал прекара 8 години в Юнайтед, защо си мислите, че изведнъж ще прояви интерес към футбола?"
Снимка: Getty Images

2013 0

Бившият защитник на Ливърпул - Стивън Уорнък, разкритикува нападателя Антони Марсиал след представянето му срещу Нюкасъл. "Червените дяволи" загубиха двубоя срещу 'свраките" с 0:1.

"Ако Марсиал беше играл за Нюкасъл този уикенд и не беше покривал достатъчно интензивно съперниците, не беше правил нито един пробег и не беше задържал топката, мисля, че Гимараеш щеше да му каже това, Шер щеше да му каже това. Партньорите му щяха да го критикуват, че не е достатъчно усърден, не биха приели такава игра", заяви Уорнък за "Sky Sports".

"Също така мисля, че Еди Хау щеше да го смени след 20 минути на терена. И не разбирам защо играчите на Манчестър Юнайтед търпяха тази негова игра. На мястото на треньора щях да го извадя, просто не е достатъчно добър", продължи англичанинът.

"Марсиал прекара осем години в Манчестър Юнайтед, защо хората смятат, че той изведнъж ще започне да тича и ще прояви интерес към футбола? Как изобщо му дават фланелката на Манчестър Юнайтед, това не го разбирам. Той не е показвал нищо от години", завърши Уорнък. По-рано и легендата на Юнайтед - Петер Шмайхел, разкритикува Марсиал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички