"Роботът" Тен Хаг загуби съблекалнята на Манчестър Юнайтед: Половината играчи не вярват в методите му и не играят за него


"Роботът" Тен Хаг загуби съблекалнята на Манчестър Юнайтед: Половината играчи не вярват в методите му и не играят за него
Снимка: Getty Images

1425 0

Ерик тен Хаг е загубил "елементи" от съблекалнята на Манчестър Юнайтед, като играчите поставят под въпрос стила му на игра и отношението към Джейдън Санчо, твърди "Sky Sports".

Група играчи започват да се разочароват от холандеца, след като Юнайтед стигна до неприятна загуба с 1:0 от Нюкасъл в събота (02.12) - тяхното 10-то поражение за сезона във всички състезания.

Тен Хаг е загубил половината от съблекалнята

Според източник на авторитетното издание, Тен Хаг е загубил 50 процента от съблекалнята. Неговият отказ да предприеме действия във връзка с опасения, изразени от играчите на Юнайтед, и продължаващото изгнание на Санчо, са цитирани като фактори.

"Трябва да изясним, че е много лесно да изриташ клуб, когато той е паднал. Лесно е да изриташ Ерик тен Хаг, когато пада. Наистина е лесно да се каже, че той е загубил съблекалнята и че играчите не играят за него", твърди репортер на "Sky Sports".

"Доста играчи са недоволни от стила на игра, те също смятат, че тренират твърде усилено и че тичат твърде много по време на тренировка. Казаха ми, че играчите не знаят за какво бягат". Футболистите с по-голям опит са се пробвали да говорят с мениджъра, като обяснили, че според тях той трябва да бъде по-близък до играчите е, а в момента го смятат за прекалено "роботизиран". Според част от състава Тен Хаг е отишъл прекалено далеч и с отношението си спрямо Джейдън Санчо, който е тотално отритнат от първия отбор. А статистиката от двубоя с Нюкасъл бе просто стряскаща за Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички