Изненада: ПСЖ може да отмъкне голяма трансферна цел на Барселона


Изненада: ПСЖ може да отмъкне голяма трансферна цел на Барселона
Снимка: Gulliver/GettyImages

1842 0

Ръководството на френския шампион Пари Сен Жермен подготвя изненадваща оферта за защитника на Манчестър Сити Ерик Гарсия, съобщава испанското издание "Мундо Депортиво". Гарсия беше считан за сигурен трансфер на испанския колос Барселона, но изглежда, че интерес към бранителя има и от страна на ПСЖ.

20-годишният Ерик Гарсия, който е юноша на каталунците, има договор с Манчестър Сити до лятото, когато ще може да напусне "Етихад" със свободен трансфер. Новият наставник на ПСЖ Маурисио Почетино обаче е заявил желанието си пред ръководството на клуба, че иска Гарсия в отбора си и парижани ще се опитат да го вземат.

Това може да разочарова ръководството и феновете на Барселона, след като Гарсия бе считан за бранителят, който да наследи Жерар Пике в сърцето на отбраната на тима. По подобен начин Пике премина от Манчестър Юнайтед преди много години, за да се превърне в ключов играч за Барса.

Преди дни се появиха информации, че Барселона и Ерик Гарсия вече са постигнали договорка, но има една въпросителна около трансфера (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички