Подобрението в Манчестър Юнайтед, от което Солскяер е най-доволен


Подобрението в Манчестър Юнайтед, от което Солскяер е най-доволен
Снимка: Getty Images/Guliver

1165 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази задоволството си от победата над Фулъм с 2:1 в сряда вечер, която върна тима на първото място в класирането на Висшата лига. "Червените дяволи" стигнаха до пълен обрат на "Крейвън Котидж" след голове на Единсон Кавани и Пол Погба.

"Вече се справяме по-добре в равностойни мачове. Спечелиха доста мачове с 1:0 или 2:1. Когато сметнеш всички тези резултати в края на сезона, това са много точки. Още преди началото на сезона говорихме с момчетата, че трябва да спрем да правим толкова много равенства и да започнем да печелим повече мачове. Показваме голямо подобрение както психически, така и физически. Тази вечер бяхме на ниво през всичките 90 минути", коментира Солскяeр след успеха.

"Много съм доволен от представянето на Пол. Впечатлен не е точната дума, защото съм наясно на какво е способен той. Въпросът беше да върнем формата на Пол, физически и игрово. Той направи добри включвания в тяхното наказателно поле, важни единоборства, въпреки че рано си изкара жълт картон, което винаги е опасно.

Той обаче бе дисциплиниран и спечели важни единоборства. Знаем, че Пол може на практика да прави всичко, което се иска от един халф, сега вече го виждаме наяве", допълни Солскяeр, който не пропусна да отличи и представянето на Единсон Кавани. А на кой момент в двубоя между Юнайтед и Ливърпул Бербатов почти е крещял - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички