Бербатов почти крещял в един момент от дербито между Ливърпул и Манчестър Юнайтед


Бербатов почти крещял в един момент от дербито между Ливърпул и Манчестър Юнайтед
Снимка: Instagram

1775 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов призна, че е бил на прага да се разкрещи в един момент от дербито между "дяволите" и Ливърпул в последния кръг на Висшата лига. Сблъсъкът на "Анфийлд" завърши без попадения, но Юнайтед може да съжалява, че изпусна победата, след като в края имаше няколко добри шанса за гол.

Най-чистото положение се откри пред Пол Погба десетина минути преди края на мача, когато негов удар от чиста позиция се оказа в обсега на Алисон Бекер, който успя да спаси. Точно тогава Бербатов е бил напът да се развика заради страхотния шанс, който е бил пропилян.

"Юнайтед също имаше добри шансове да отбележи гол, и по-конкретно Погба. Този шанс вероятно бе най-добрият в мача, такъв, в който почти крещях, но не се получи. Но това беше солидно представяне, особено в защита, тактически дисциплината също беше на терена", коментира Бербатов.

Българинът смята, че в последните два мача Погба напомня за най-силните си години и ако продължи в същия дух, ще бъде много полезен на Юнайтед. Той обаче е категоричен, че трябва да се сложи край на спекулациите около неговото бъдеще и да вземе решение дали остава или напуска "Олд Трафорд".

Междувременно голямата звезда на Ливърпул Мохамед Салах направи нов любопитен коментар за своето бъдеще в клуба (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички