Манчестър Юнайтед надборва Ливърпул за Луис Диас от Порто?


Манчестър Юнайтед надборва Ливърпул за Луис Диас от Порто?
Снимка: Gulliver/GettyImages

2164 0

Манчестър Юнайтед е влязъл в надпреварата за футболиста на Порто Луис Диас, макар сериозен интерес да се твърдеше, че има от Ливърпул.

24-годишният футболист впечатлява с игрите си за португалския гранд през този сезон, в който вече има 14 гола и е подал за други пет във всички надпревари.

Според последните информации за „червените“, то Ливърпул няма да предложи исканите 80 милиона евро на Порто за Диас, след като „драконите“ искат именно толкова за него. Журналистът Джеймс Пиърс потвърди по-рано през деня, че Ливърпул е склонен да предложи максимум 40 милиона евро за играча, а тази оферта не устройва Порто.

Според португалските медии пък Ман Юнайтед внимава около ситуацията и е твърде вероятно да спечели надпреварата за подписа на офанзивния футболист.

Нюкасъл Юнайтед също следи ситуацията и клубът може да даде исканите пари от португалците, след като „джордитата“ бяха придобити от саудитски консорциум. Въпреки това Ман Юнайтед изглежда на полпозишън около трансферната истерия с Диас.

Играчът най-често оперира като ляв нападател и има 39 гола и 18 асистенции в 121 мача за Порто след пристигането му от Атлетико Жуниор през 2019-а. А каква красива история изживя Фил Джоунс след мача с Уулвс, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички