Феновете пяха името на един играч на Манчестър Юнайтед след позора от Уулвс, това го разплака (ВИДЕО)


Феновете пяха името на един играч на Манчестър Юнайтед след позора от Уулвс, това го разплака (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2780 0

Манчестър Юнайтед записа поредния разочароващ резултат през кампанията, гарниран и с отчайващо представяне на терена. Това се случи при поражението с 0:1 от Уулвърхемптън у дома на "Олд Трафорд", което не позволи на "червените дяволи" да се доближат значително до топ 4.

Още като излязоха стартовите състави, огромно впечатление направи присъствието на централния защитник Фил Джоунс, който застана до Рафаел Варан. Британецът не бе играл в официален мач за своя тим от близо две години - 712 дни.

Той бе приет много топло от привържениците на "Олд Трафорд", като всяка една добра негова изява бе посрещана с овации и одобрителни възгласи. Кулминацията обаче тепърва предстоеше, въпреки че в края запалянковците далеч не бяха в настроение след поражението.

Докато Джоунс се отправяше към тунела на стадиона, феновете започнаха да скандират името му и да ръкопляскат още по-бурно. Това сякаш дойде неочаквано за Фил, който не съумя да сдържи сълзите си. Той на няколко пъти се потупа по сърцето в знак на признателност.

След разочароващия резултат срещу Уулвърхемптън пък играч на Юнайтед намекна, че играчите в отбора не се раздават на 100%.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички