От Юнайтед обявиха кой сменя недолюбвания от феновете Ед Уудуърд


От Юнайтед обявиха кой сменя недолюбвания от феновете Ед Уудуърд
Снимка: Guliver/GettyImages

1438 0

Манчестър Юнайтед назова името на заместника на Ед Уудуърд, който напуска поста изпълнителен директор в края на януари. Новият шеф на "червените дяволи" ще бъде Ричард Арнолд, съобщиха от клуба на официалния си сайт. Той ще встъпи в длъжност от 1 февруари 2022 година.

Както е известно, за оставката на Уудуърд стана ясно още тогава, когато Манчестър Юнайтед излезе от проекта за създаването на Европейска Суперлига. 50-годишният англичанин заемаше тази длъжност от 2013 година насам, а със семейство Глейзър той има бизнес отношения от 2005 година.

"За мен е голяма чест да имам възможността да служа на този велик клуб и неговите фенове. Решен съм да върна Юнайтед към предишното му величие по всякакъв възможен начин", заяви Арнолд. Той беше управляващ директор на "Manchester United PLC", която притежава футболния гранд. А какъв е един от актуалните проблеми в клуба четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички