Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме дербито от Висшата лига?


Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме дербито от Висшата лига?
Снимка: Getty Images/Guliver

1939 0

Поредният в последните седмици сериозен тест за разклатения Манчестър Юнайтед е тук. "Червените дяволи" приемат на "Олд Трафорд" градския си съперник Манчестър Сити с все още отворена и болезнена рана от последния домакински двубой у дома от шампионата - погромът от Ливърпул.

Мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер продължава сякаш да е на косъм от това да бъде уволнен, а срещата с "гражданите" със сигурност може да бъде решаваща за бъдещето му. Евентуална нова разгромна загуба от голям съперник едва ли ще бъде простена.

Все пак той може да се радва на факта, че до момента се справя доста добре срещу Сити и Пеп Гуардиола. В последните 5 мача във всички турнири между тези съперници Юнайтед има 3 победи срещу едва 1 за Сити и 1 двубой, завърпил при нулево равенство.

Любопитното е, че в цели 3 случая от тези 5 мача резултатът е бил 2:0 за един от двата отбора (3 пъти за Юнайтед и веднъж за Сити). Всъщност, в тези последни 5 срещи така и не се е случвало и двата манчестърски гранда да си отбележат попадение.

Манчестър Юнайтед приема у дома Манчестър Сити в голямото дерби на кръга от Висшата лига. Двубоят ще започне в 14:30 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по Диема спорт 2, като ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички