Манчестър Юнайтед иска да доиграе сезона


Манчестър Юнайтед иска да доиграе сезона
Снимка: Gulliver/GettyImages

5572 0

Тимът на Манчестър Юнайтед е сред малко, които искат да доиграят сезона в Английската Висша лига. „Червените дяволи“ изразиха своята подкрепа към ръководните органи в английския футбол, които се опитват да измислят начин за довършването на Висшата лига и ФА Къп след преминаването на пандемията от коронавирус.

Доиграването на срещите от шампионата, разбира се, би означавало, че тимът на Ливърпул почти сигурно ще спечели първата си титла в Англия от 30 години насам, което надали е по вкуса на всички, които обичат Манчестър Юнайтед. Въпреки това от „Олд Трафорд“ заявиха, че подкрепят решението на Висшата лига за доиграване на първенството, дори и това да бъде пред празни трибуни. „Клубът напълно подкрепя идеята за довършване на Висшата лига, ФА Къп и турнирите на УЕФА“ гласеше изявлението от страна на Манчестър Юнайтед.

Английската футболна лига взе решение да отмени всички срещи от шампионата на Англия през средата на месец март. Футбол на Острова няма да се играе поне до 30-ти април. Идния петък Асоциацията на професионалните футболисти ще се срещне ръководни фигури от Висшата лига и Английската футболна лига, за да обсъдят финансовите затруднения, които спохождат отменянето на мачовете в професионалните лиги в Англия. А ето от какво недоволстват играчите във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички