Ерик Тен Хаг отправи сериозно голово предизвикателство към Рашфорд до края на сезона


Ерик Тен Хаг отправи сериозно голово предизвикателство към Рашфорд до края на сезона
Снимка: Getty Images

1486 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, похвали головите успехи на Маркъс Рашфорд, но и постави предизвикателство пред него. А именно да отбележи между 30 и 35 гола през този сезон.

Гол с глава на 25-годишния футболист срещу Лийдс в сряда стартира завръщането на Юнайтед в двубоя, като успя да вземе точка, въпреки че изоставаше с два гола. Рашфорд е неразделна част от успехите на Юнайтед през тази кампания, отбелязвайки 11 гола във Висшата лига, един във ФА Къп, три в Лига Европа и пет в Карабао Къп, помагайки на Юнайтед да достигне до финала срещу Нюкасъл на 26 февруари. Нападателят не показва признаци на отпускане и формата му е нещо, което Тен Хаг иска да продължи да поддържа.

"Очаквам още много от него, предстоят ни важни месеци. Трябва да стигнем до позиция, в която можем да печелим трофеи. Маркъс има голямо влияние върху играта ни този сезон. Спомням си, че в началото на сезона ме питаха дали може да вкара 20 гола, сега той ги има.

Той трябва да предизвика себе си, за да постигне 30 или 35, но по-голямата част от фокуса трябва да бъде върху следващата цел. Най-важното в крайна сметка е, че ние печелим като отбор", заяви Тен Хаг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички