Манчестър Юнайтед има четири алтернативи на Джейдън Санчо


Манчестър Юнайтед има четири алтернативи на Джейдън Санчо
Снимка: Guliver/GettyImages

1777 0

Усман Дембеле е една от четирите алтернативи на Манчестър Юнайтед, ако „червените дяволи“ не привлекат Джейдън Санчо, заедно с Исмаила Сар, Лука Йович и Единсон Кавани. Дортмунд постави краен срок до 10 август за постигане на сделка за английското крило, като на няколко пъти вече казаха, че не смятат да се разделят с 20-годишния талант.

От Юнайтед са склонни да привлекат крило до края на трансферния прозорец, и, докато техният първи избор е Санчо, Дембеле представлява силна опция за наем. 23-годишният играч бе клубен трансферен рекорд на Барселона, когато пристигна от Борусия Дортмунд за 105 млн. евро през август 2017. 33-годишният свободен агент Кавани, 22-годишният Сар от Уотфорд, и Лука Йович от Реал, който също е на 22 години, попадат в списъка на Юнайтед, като целта е да се подсили офанзивната мощ на тима.

Воденият от Оле Гунар Солскяер отбор похарчи едва 39 млн. паунда това лято за полузащитника на Аякс Дони ван де Беек, докато Челси (204.1 млн. паунда) и Манчестър Сити (147 млн. паунда) бяха активни на трансферния пазар. Юнайтед са похарчили най-малко от топ 6 на Висшата лига. 

Междувременно мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че "дяволите" имат достатъчно бранители и не се нуждаят от повече нови попълнения (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички