Бербатов: Ако Манчестър Юнайтед иска да се развива, трябва да се стреми към Ливърпул


Бербатов: Ако Манчестър Юнайтед иска да се развива, трябва да се стреми към Ливърпул
Снимка: Instagram

1898 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов смята, че "дяволите" трябва да взимат пример от Ливърпул, ако искат да подобрят представянето си. Българинът, който остана в историята с един знаменит хеттрик срещу мърсисайдци, смята, че именно Ливърпул е фаворит за титлата във Висшата лига и през новия сезон.

Попитан дали Юнайтед има прогрес под ръководството на Солскяер, Бербатов отвърна: "Вероятно малки стъпки, които звучат наистина иронично, смешно, дори саркастично, защото не много отдавна Юнайтед винаги беше считан за отбор, който гони върха."

"Сега е малко като "може ли да се класираме за топ 4?". Това се смята за успех, а не би трябвало да е така. Ако Юнайтед иска да се развива и да става по-добър, трябва да се опита да догони Ливърпул, защото към момента те играят най-добрия футбол", заяви Бербатов.

Бербатов е на мнението, че Ливърпул отново ще спечели титлата във Висшата лига. "Ливърпул ще остане на върха, ако продължат да играят по начина, по който го правят. И сега с идването на Тиаго те ще се превърнат в още по-добър и креативен отбор", заяви бившият нападател на Манчестър Юнайтед.

Междувременно мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер заяви, че "дяволите" имат достатъчно бранители и не се нуждаят от повече нови попълнения (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички