Юнайтед и Сити продължават напред за Карабао къп, ето всички резултати от днес


Юнайтед и Сити продължават напред за Карабао къп, ето всички резултати от днес
Снимка: Gulliver/GettyImages

1622 0

Отборът на Манчестър Юнайтед постигна успех в гостуването си на Брайтън в мач от 4-тия кръг на Карабао Къп. Двубоят на "Амекс стейдиъм" завърши при резултат 3:0 в полза на Манчестър Юнайтед, като това бе втори успех на тима срещу същия съперник в рамките на 5 дни.

"Червените дяволи" откриха резултата в края на първата част. Скот МакТоминей се превърна в голмайстор за играчите на Оле Гунар Солскяер, след като се възползва от чудесно ценриране на Хуан Мата и с чудесен удар с глава вкара топката във вратата на Брайтън - 0:1! В 73-тата минута Юнайтед стигна до втори гол. След страхотно проведена атака от тима на Солскяер Дони ван де Беек намери с пета Хуан Мата, който вкара топката за втори път в мрежата на Стийл - 0:2! В 81-вата минута пък Пол Погба изпълни отличен пряк свободен удар, с който направи резултата 0:3!

В друг мач от Карабао къп тази вечер Манчестър Сити се справи лесно при гостуването си на Бърнли и спечели с 3:0. Рахийм Стърлинг на два пъти и новото попълнение Феран Торес бяха точни за крайния успех.

В останалите мачове тази вечер Евертън се класира напред след победа с 4:1 над Уест Хям, дошла след хеттрик на Доминик Калвърт-Люин, а Нюкасъл се справи много трудно с Нюпорт Каунти след равенство 1:1 и победа с дузпи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички