Манчестър Юнайтед и Челси ще се борят здраво за елитен вратар


Манчестър Юнайтед и Челси ще се борят здраво за елитен вратар
Снимка: Getty Images

2490 0

Гигантите от Висшата лига Челси и Манчестър Юнайтед следят вратаря на Интер Андре Онана и може да се опитат да го привлекат през предстоящия трансферен прозорец това лято, твърди изданието "fcinter".

Според информацията и двата английски клуба имат намерение да се подсилят на вратарската позиция. От дълго време се спекулира за евентуалното напускане на Давид Де Хеа на от "Олд Трафорд", а в Челси ще търсят стабилност под рамката с евентуалното привличане на камерунеца.

Онана впечатлява с изявите си

Камерунският вратар се утвърди като ключов футболист на Интер този сезон, откакто се присъедини със свободен трансфер миналото лято. След пристигането си на "Джузепе Меаца" Онана почти веднага зае титулярното място на дългогодишния страж Самир Ханданович.

27-годишният вратар в момента се представя на ниво както в лигата, така и в Европа. Досега Онана е запазил общо 15 чисти мрежи във всички състезания за отбора на Симоне Индзаги този сезон.

Националът на Камерун в момента води класацията за най-много чисти мрежи, запазени в Шампионска лига през кампанията - той има шест на сметката си, след като изигра девет мача в турнира на богатите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тен Хаг даде обяснение за изпуснатата победа срещу Севиля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички