Треньорът на Манчестър Юнайтед даде обяснение за изпуснатата победа срещу Севиля


Треньорът на Манчестър Юнайтед даде обяснение за изпуснатата победа срещу Севиля
Снимка: Getty Images

8242 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, даде обяснение защо неговият отбор не успя да спечели срещу Севиля на "Олд Трафорд" в първия 1/4-финал от турнира Лига Европа. Според наставника на "червените дяволи", липсата на трети гол във вратата на испанците и принудителните смени са оказали влияние на крайния резултат:

"Мисля, че мачът беше в нашите ръце - водехме с 2:0 и трябваше да вкараме трети и дори четвърти гол. Изцяло контролирахме събитията", заяви Тен Хаг на пресконференцията си след срещата и допълни:

"Нямахме късмет с контузиите и принудителните смени. Първо Рафаел Варан получи такава и го замених на почивката. Антони Марсиал пък нямаше как да изиграе 90 минути, защото отдавна не беше започвал като титуляр. Извадих и Бруно Фернандеш и Антони, защото имаха жълти картони...".

"Постепенно загубихме контрол над двубоя, а после дойде и още един нещастен момент с травмата на Лисандро Мартинес, заради която останахме с 10 човека на терена. Допуснахме два автогола, което е лош късмет. Трябва да си вземем поука и да "убиваме" такъв тип мачове. Всичко е "отворено" за реванша. Знам, че с тези играчи можем да се справяме по-добре в заключителните етапи от мачовете!", завърши коментара си Ерик тен Хаг.

*Реваншът между Севиля и Манчестър Юнайтед е насрочен за 20 април от 22:00 ч. българско време. Между двата сблъсъка Манчестър гостува на Нотингам (16 април, Висша лига), а Севиля има визита на Валенсия (16 април, Ла Лига).

ВИЖТЕ ОЩЕ - Главата му се оказа на неподходящото място - ето го комичният автогол на Хари Магуайър (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички