Манчестър Юнайтед готви подобрен договор за Рашфорд, но няма да прави отстъпка с едно нещо


Манчестър Юнайтед готви подобрен договор за Рашфорд, но няма да прави отстъпка с едно нещо
Снимка: Getty Images

1265 0

Манчестър Юнайтед и Маркъс Рашфорд продължават разговорите за нов договор, който ще бъде обвързан с нови и по-добри условия за английския национал. 25-годишният играч подобри сериозно формата си през настоящия сезон под ръководството на Ерин Тен Хаг и отговори на критиците, които го бяха отписали миналия сезон.

Рашфорд отбеляза 16 гола във всички надпревари, включително решаващи попадения срещу Ливърпул, Арсенал и Манчестър Сити във Висшата лига. Manchester Evening News съобщава, че точно това е една от причините за предлагането на нов договор. Освен като награда за доброто представяне, "червените дяволи" се надяват така да разколебаят кандидатите за неговия подпис. А най-големият фаворит от тях е ПСЖ.

От "Олд Трафорд" са готови и сериозно да увеличат заплатата му. В момента Рашфорд прибира по 200 хиляди паунда седмично, а предложението е със 100 хиляди паунда по-високо. Това е най-високото възнаграждение, което играч на Юнайтед може да получи заради въведеното "правило Роналдо".

Както вече е известно, Тен Хаг се опитва да въведе таван на заплатите в клуба, за да не се стигне до ново напрежение в съблекалнята по повод по-високи възнаграждения на някои от играчите. Какъвто бе случаят с Кристиано Роналдо.  А какво е мнението на Димитър Бербатов за представянето на Рашфорд - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички