Димитър Бербатов разкри ключа за успехите на Манчестър Юнайтед


Димитър Бербатов разкри ключа за успехите на Манчестър Юнайтед

2157 0

Един от най-добрите футболисти в историята на българския футбол и легенда на Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, даде мнение относно възхода на гранда от Висшата лига след победата над градския съперник Манчестър Сити.

"Червените дяволи" наваксаха изоставане с 1 гол за пълен обрат на "Олд Трафорд" в събота (14.01), с което останах само на точка зад "гражданите" в класирането.

Говорейки след успеха на любимците си, Бербатов посочи сплотеността и бойния дух като нещото, което трябва да бъде отличено и похвалено в състава на Ерик тен Хаг.

"Не много отбори могат да преодолеят подобен резултат. Когато го направиш обаче, това ти дава дори повече увереност, причина да си щастлив след мача и да знаеш, че си на правилния път, градейки отборния дух, който видяхме", коментира Бербо пред "Manchester Evening News" и продължи.

"За мен това е дори по-важно от резултата. Разбира се, Бруно намекна, че в миналото може би някой е гледал повече себе си, отколкото отбора. Това обаче е в миналото. Сега гледаме напред", допълни още той.

Вижте: Десет от най-красивите попадения на Димитър Бербатов (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички