Манчестър Юнайтед готви 70 млн. паунда и тройна заплата за Джак Грийлиш


Манчестър Юнайтед готви 70 млн. паунда и тройна заплата за Джак Грийлиш
Снимка: Guliver/GettyImages

6833 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед е готов да заплати до 70 млн. за крилото на Астън Вила Джак Грийлиш, съобщава британското издание Daily Mirror. 24-годишният Грийлиш е не само капитан на бирмингамския отбор, но също така най-добър играч и голмайстор на тима през настоящия сезон.

Астън Вила обаче се намира в зоната на изпадащите на предпоследното 19-о място, което е сериозна предпоставка за напускането на Грийлиш през лятото. "Червените дяволи" твърдо са решили да привлекат играча и се надяват да финализират трансфера колкото може по-скоро, опасявайки се от конкуренцията на други клубове и повишаване на цената на Грийлиш във връзка с Евро 2020.

Клубът от "Олд Трафорд" е готов да предложи на Астън Вила до 70 млн. паунда, а на самия футболист предлага тройно увеличение на заплатата в сравнение с тези 60 000 паунда на седмица, които получава в момента. Очаква се Грийлиш да дебютира за Англия тази година и евентуално да попадне в състава на Гарет Саутгейт за Евро 2020, след като селекционерът неведнъж присъства на мачове с участието на Астън Вила.

В същото време наставникът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер е силно разочарован от свой звезден футболист, като се надява да го продаде час по-скоро (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички