Солскяер е разочарован от Лингард, иска да се раздели с него


Солскяер е разочарован от Лингард, иска да се раздели с него
Снимка: Getty Images/Guliver

1689 0

Манчестър Юнайтед планира да се раздели с Джеси Лингард през идното лято, твърди Goal.com. Причината е, че наставникът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер вече е загубил доверие в него и не е доволен от показаното от него на терена.

След пристигането на Бруно Фернедеш на "Олд Трафорд" Лингард съвсем бе забравен, като очакванията са да взима участие в по-маловажните двубои. Според изданието атакуващият халф е наел Мино Райола за свой агент, което увеличава шанса за трансфер през лятото.

От Юнайтед се надяват да привлекат още един атакуващ полузащитник, както и нападател, като именно средствата от продажбата на Лингард може да им помогне за нови трансфери. Джейдън Санчо от Дортмунд и Джеймс Мадисън от Лестър са сред най-големите цели за Юнайтед, като от клуба са сигурни, че ще трябва да намерят заместник на Пол Погба. Френският национал е свързван с трансфер в Ювентус или Реал Мадрид. По-рано Солскяер обяви от колко нови играчи се нуждае Юнайтед, за да се бори за титлата - ето какво сподели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички