Скандал на Острова: Асове на Сити и Юнайтед погазиха "трите лъва" заради жени


Скандал на Острова: Асове на Сити и Юнайтед погазиха "трите лъва" заради жени
Снимка: Guliver/GettyImages

1453 0

Сериозен скандал назря на Острова, след като в близките дни се очаква звездите на Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед - Фил Фоудън и Мейсън Грийнууд, са спипани с момичета в хотела на Англия по време на гостуването на Исландия за Лигата на Нациите. 

Исландска медия разкрива информацията, че дуото от Манчестър е повикало няколко момичета в хотела на "трите лъва" по време на лагера за мача, като това е било строго забранено в правилника, установен от английската ФА. На футболистите им е забранено каквато и да е интеракция в външния свят като част от мерките за превенция на Covid-19. 

Дори да не съществуваха тези мерки, на играчите им е забранено да си викат неоторизирана компания от години, тъй като английските медии често достигат до скандални снимки и информации за случващото се в селекцията на "трите лъва" по време на гостувания в Европа. 

Фоудън и Грийнууд могат да очакват сериозни наказания от ФА, но проблемите са двойни за звездата на Манчестър Сити. Той има двегодишен син и дългогодишна приятелка, която не е очарована от действията на своя любим. Грийнууд се раздели наскоро със своята половинка. 

При "гражданите" проблемите тази седмица стават все по-сериозни, защото освен необмислените действия на Фоудън, клубът се сблъска и с друг проблем - двама от играчите на Манчестър Сити са заболели от Covid-19

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички