Футболист на Манчестър Юнайтед: Има много проблеми в отбора


Футболист на Манчестър Юнайтед: Има много проблеми в отбора
Снимка: Gulliver/GettyImages

5638 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Фред посочи няколко проблема в отбора, които могат да им попречат в борбата за 4-тото място във Висшата лига на Англия. След победата на Евертън срещу Кристъл Палас по-рано днес „червените дяволи“ се смъкнаха на 8-мото място в класирането, като изостават от 4-тия Челси на 6 точки.

Юнайтед загубиха 3 от последните си 4 срещи във Висшата лига и има сериозни притеснения сред феновете на отбора, че тимът няма да успее да се пребори за място в четворката, ако формата им до края на сезона не се подобри. Фред потвърди, че „червените дяволи“ имат доста проблеми в момента. „Липсват ни много неща в момента. Първо, трябва да избистрим нещата на терена, липсва ни креативност, особено в халфовата линия. Трябва да се подобрим като отбор, не успяваме да сме задружни, трябва да сме по-стабилни психически. Имахме много дискусии, всяка група хора има проблем, при нас е този. Суетата също е проблем и трябва да спрем да мислим за това и просто да играем“, каза бразилският халф.

Манчестър Юнайтед има почивка от няколко дни, след което тимът се завръща към двубоите си във Висшата лига. В предстоящия мач „червените дяволи“ гостуват на Челси в дербито на 26-ти кръг. А ето кой футболист е искал да премине на "Олд Трафорд" през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички