Манчестър Юнайтед договори бивш наставник на Ливърпул, който ще замени Солскяер


Манчестър Юнайтед договори бивш наставник на Ливърпул, който ще замени Солскяер
Снимка: Getty Images/Guliver

2786 0

Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс може скоро да замени Оле Гунар Солскяер начело на Манчестър Юнайтед, съобщава британският таблоид "Стар". Солскяер е под огромно напрежение и спряган за уволнение след двете унизителни домакински загуби от големите съперници на "червените дяволи" Ливърпул и Манчестър Сити.

Към момента от ръководството на клуба твърдят, че позицията на норвежеца е сигурна, но все по-често се говори, че играчите вече са изгубили вярва в своя треньор и той ще бъде заменен. Според информацията босовете на Юнайтед вече са разговаряли с Роджърс и са "уверени", че ще го привлекат на "Олд Трафорд".

Бившият наставник на Ливърпул се справя добре начело на Лестър в последните два сезона, но има клауза в договора си, че може да разтрогне контракта си с "лисиците", за да поеме клуб, участващ в Шампионска лига. Според изданието Роджърс трудно би се разделил с Лестър, но няма как да откаже толкова примамлива оферта от страна на Манчестър Юнайтед.

Остава под въпрос как Роджърс ще бъде приет от феновете на Юнайтед, при положение че изкара няколко сезона начело на Ливърпул. В края на октомври Роджърс отказа да коментира слуховете за преминаването му в Юнайтед, като заяви, че е фокусиран единствено върху Лестър. След преминаването на Антонио Конте в Тотнъм обаче Роджърс се превърна във фаворит за поста в Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички