Още един халф на Манчестър Юнайтед със здравословни проблеми


Още един халф на Манчестър Юнайтед със здравословни проблеми
Снимка: Getty Images

2440 0

Полузащитникът на Шотландия Скот МакТомини отпадна от сметките за световната квалификация с Молдова в петък заради заболяване. Селекционерът на тима Стив Кларк потвърди, че е отправил халфа на Манчестър Юнайтед от лагера на тима в Испания, тъй като футболистът има вирус.

Не е изключено обаче 24-годишният МакТомини да се присъедини отново към състава през уикенда и да вземе участие в двубоя с Дания на 15 ноември. "Почти всички са добре. За съжаление, Скот МакТомини има гърлен вирус и го изпратихме у дома да се възстановява", обясни Кларк преди мача с Молдова.

Шотландия вече няма шанс за първото място в група F и директно класиране за финалите на Мондиал 2022, но с победа в Чисинау ще си осигурят втората позиция и участие на бараж. Новината за МакТомини допълнително притесни щаба на Юнайтед, тъй като клубът загуби Пол Погба за дълго, а шотландският халф е една от опциите за негов заместник.

Бъдещето на Погба е все така неясно, защото на този етап той отказва да поднови договора си с Манчестър Юнайтед. От ръководството на "дяволите" вече са се уморили от прищевките на Погба и е възможно да се разделят с него в скоро време.

Пол Погба иска космическа заплата от Юнайтед, за да остане в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички