Манчестър Юнайтед - Астън Вила по ТВ: Къде да гледаме мача от Висшата лига?


Манчестър Юнайтед - Астън Вила по ТВ: Къде да гледаме мача от Висшата лига?
Снимка: Getty Images

2650 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед ще опита да се върне на победния път, след като в три поредни срещи не съумява да спечели. Първо загуби от Севиля в Лига Европа, след това игра дузпи с Брайтън във ФА Къп (които все пак спечели), а преди няколко дни завърши наравно с Тотнъм във Висшата лига.

Сега "червените дяволи" посрещат у дома Астън Вила. Ето как изглежда класирането от 3-тото място надолу и защо този двубой е толкова важен: 3. Нюкасъл (62 т. от 32 мача), 4. Манчестър Юнайтед (60 т. от 31 мача), 5. Тотнъм (54 т. от 33 мача), 6. Астън Вила (54 т. от 33 мача), 7. Ливърпул (53 т. от 32 мача).

Евентуален резултат, различен от успех за Юнайтед на "Олд Трафорд", би поставило допълнителен въпросителен пред иначе "сигурното" място на отбора в топ 4.

Ерик тен Хаг няма да може да разчита на Гарначо, Грийнууд, Хийтън, Джоунс, Лисандро Мартинес, Варан и Дони ван де Беек. Магуайър и Мактоминей не са на 100% и ще се прецени дали са готови. Камара и Стийр със сигурност са аут за гостите, а за Бейли, Кеш и Коутиньо ще се прецени допълнително.

В последните три двубоя между тези съперници те са си разменили по една победа с два гола разлика и веднъж са завършили наравно 2:2. Така последните три срещи виждат гол/гол, а освен това са отбелязани общо 14 попадения в тях - средно по близо 5 на мач!

Сблъсъкът ще се състои днес (30.04) от 16:00 часа българско време на митичния "Олд Трафорд". Ще бъде излъчен пряко по "Диема спорт 2", като ще можете да следите мача от Висшата лига Манчестър Юнайтед - Астън Вила НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички