"Никога повече"! Мейсън Грийнууд взел окончателно решение за Манчестър Юнайтед?


"Никога повече"! Мейсън Грийнууд взел окончателно решение за Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images/Guliver

5334 0

Мейсън Грийнууд е предявил категорично желанието си никога повече да не играе за своя Манчестър Юнайтед, след като английският клуб продължава продължителното си разследване по обвиненията за сексуално посегателство срещу играча.

Клубът прекарва повече от 12 седмици в опит да узнае истината и вземе решение за съдбата на младока. Това се случи, след като обвиненията спрямо него бяха снети.

Това възпрепятства англичанина да вземе каквото и да е участие в мачовете на тима, воден от Ерик тен Хаг. Той бива разследван по обвинение за побой и насилване на приятелката си.

Информацията от източник на "The Sun":

"Мейсън вярва, че е приключил с Юнайтед. Той стои вкъщи изключително разочарован. Иска отново да играе футбол, но осъзнава, че ситуацията е много сложна. Решен е да се завърне на терена, но не смята, че някога отново ще облече фланелката на Юнайтед", твърди той.

Мейсън за Манчестър

Грийнууд бе арестуван в началото на 2022 г. Оттогава той е извън състава на Манчестър. 21-годишният англичанин има на сметката си изиграни 129 мача с екипа на тима, в които записва 35 гола и 12 асистенции.

Съвсем наскоро излязоха и други обвинения по адрес на Грийнууд, уличаващи го в скандални думи спрямо негови съотборници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички