"Той трябва да играе заради платените за него пари": Разкриха защо Магуайър доскоро бе титуляр


"Той трябва да играе заради платените за него пари": Разкриха защо Магуайър доскоро бе титуляр
Снимка: Getty Images

1641 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед - Маркос Рохо, разкри, че по-рано Хари Магуайър е бил неизменен титуляр в тима заради своята цена. Английският национал беше купен на "Олд Трафорд" срещу 80 милиона паунда от Лестър през 2019 година и продължава да е най-скъпият защитник в света.

Едва през настоящия сезон, при Ерик тен Хаг, Магуайър загуби титулярното си място при "червените дяволи". Неговият предшественик Оле Гунар Солскяер не се е решавал да направи това заради високата цена, платена за бранителя.

"Един ден отидох в офиса на Солскяер, за да му кажа да ме пусне в друг клуб или да ме постави сред стартовите 11. Казах, че е грешка да не ме използва. Но той ми каза, че Магуайър трябва да играе, независимо от всичко, защото са платили толкова много пари за него", заяви аржентинецът пред Tyc Sports".

"По това време Магуайър вече првеше големи грешки всяка седмица и аз казах на Солскяер: "Ку*и сине, остави ме да играя, защото този човек прави огромни грешки всяка седмица". Слава Богу, сега го махнаха и играе Лисандро Мартинес", допълва Рохо.

Междувременно, бивш капитан на тима е категоричен: Магуайър не може повече да носи лентата в Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички