Манчестър Сити стартира 50-милионна офанзива за 24-годишен португалски национал


Манчестър Сити стартира 50-милионна офанзива за 24-годишен португалски национал
Снимка: Getty Images

1853 0

Манчестър Сити е изпратил оферта от 50 милиона евро до Уулвърхямптън за привличането на португалския национал Матеус Нунеш, информира италианският журналист Фабрицио Романо.

Какво следва?

Към 50 милионната оферта влизат и възможни бонуси, информира още гореспоменатият източник. Самият Нунеш е дал съгласието си на Сити и иска да се превърне във футболист на "гражданите". Остава да се разбере дали "вълците" ще приемат офертата, или ще искат повече за услугите на своя централен полузащитник.

24-годишния футболист осъществи трансфер в Уулвс през лятото на 2022 година, когато премина на "Молиню" от португалския Спортинг за сумата от 45 милиона евро. Той може да се похвали с 41 мача във всички турнири за "вълците", в които се е отчел с 1 гол и 1 асистенция.

Ако се стигне до трансфер, то Нунеш ще се превърне в поредното звездно име, което акостира на "Етихад" това лято, след като Йошко Гвардиол и Матео Ковачич се присъединиха към отбора на Пеп Гуардиола. Междувременно Манчестър Сити е готов да плати 70 милиона евро за футболист, с когото ще замени Рияд Марез.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички