Манчестър Сити плаща 70 милиона за голямата звезда на Кристъл Палас


Манчестър Сити плаща 70 милиона за голямата звезда на Кристъл Палас
Снимка: Getty Images

2895 0

Манчестър Сити продължава да е един от най-активните отбори на трансферния пазар това лято. "Гражданите" са доказали, че не се страхуват да плащат големи суми за играчи и според "Daily Mail" са готови да го направят отново.

Нов трансферен удар на "Етихад"?

Шампионът на Англия е готов да плати 70 милиона паунда, за да привлече 25-годишния англичанин Еберечи Езе от Кристъл Палас, информира гореспоменатия източник. На "Етихад" търсят офанзивен футболист след продажбата на Рияд Марез, а Пеп Гуардиола вижда огромен потенциал в крилото на "орлите".

Атакуващият полузащитник, който може да се подвизава и като ляво крило впечатли с изявите си през изминалата кампания за Палас. Той помогна на тима да се измъкне от кризата при Патрик Виейра и бе сред основните "козове" на Рой Ходжсън, за да може Палас да завърши сезон 2022/23 във Висшата лига на 11-ата позиция.

Езе взе участие във всички 38 мача за лондончани през изминалата кампания, в които се отчете с 10 попадения и 4 асистенции. Освен интереса към Езе, Манчестър Сити се опитва да свали цената за бразилски национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички