Гуардиола бе опериран в Барселона: Манчестър Сити ще бъде без него седмици


Гуардиола бе опериран в Барселона: Манчестър Сити ще бъде без него седмици
Снимка: Getty Images

2627 0

Манчестър Сити обяви на официалния си сайт, че мениджърът на отбора Хосеп Хуардиола е минал през операция. Тя се е състояла в испанския град Барселона и е била необходима заради проблеми на специалиста в гърба.

Заради интервенцията испанецът няма да води тренировките на своя отбор и няма да бъде на тъчлинията в следващите седмици. Очаква се да се завърне чак след паузата за националните отбори. Първият мач след нея за Сити е на 16-и септември срещу Уест Хем.

Ето какво написаха от клуба:

Пеп Гуардиола мина през рутинна операция заради проблем в гърба днес.

Мениджърът на Манчестър Сити страдаше от силна болка в гърба от известно време напоследък и отлетя към Барселона за спешна операция. Тя бе успешна и Пеп ще се възстановява в Барселона.

Сити ще бъде без Гуардиола в следващите поне 2 мача

В негово отсъствие асистентът Хуан Мануел Лило ще ръководи тренировките на първия отбор и ще приеме задълженията на тъчлинията, докато се завърне Пеп. Очаква се това да стане след предстоящата пауза за националните отбори.

Всички в Манчестър Сити желаят на Пеп бързо възстановяване и очакват с нетърпение да се завърне в Манчестър скоро" - гласи съобщението.

Така се очертава Пеп да не бъде до играчите си в мачовете срещу Шефилд Юнайтед (27.08) и Фулъм (02.09). Съвсем наскоро самият Гуардиола призна, че Сити не е в най-доброто си състояние.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички