Манчестър Сити се разделя с Илкай Гюндоган, германецът се е насочил към легендарен клуб


Манчестър Сити се разделя с Илкай Гюндоган, германецът се е насочил към легендарен клуб
Снимка: Getty Images

1908 0

Германският национал Илкай Гюндоган ще трябва да си търси нов отбор през лятото, съобщава Daily Mail. Полузащитникът ще трябва да вземе мерки за бъдещето си, след като от Манчестър Сити не смятат да му подновяват договора.

"Небесносините" твърдят, че разговори между двете страни ще се водят чак след края на кампанията, но в същото време информатор на английския вестник е разкрил намеренията на "гражданите". Играчът вече дори е бил информиран за решението на ръководството и е бил посъветван да си търси нов отбор, а договорът му на "Етихад" изтича през 2023 година.

Гюндоган премина в Манчестър през 2016-а година от Борусия Дортмунд, където прекара периода от 2011 година до раздялата с "жълто-черните". Футболистът е бил забелязан да пътува към Мадрид в началото на седмицата, което провокира спекулациите, че може да продължи на "Сантиаго Бернабеу". Всъщност това не би било изненада, след като "кралският клуб" го следи от няколко години, а в момента си търси и нов полузащитник. 

Във временното класиране на Висшата лига Манчестър Сити е лидер, а до края остава само мач. "Гражданите" водят с 4 точки пред втория Ливърпул, който има мач по-малко.

Вижте каква издънка направиха "небесносините" през уикенда!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички